Wish 15 Ağu 2008 #2 çağlacım bana da bulaştı bu virüs. Güzel paylaşımdı teşekkürler. Seninde yüzünden gülümseme eksik olmasın...
çağlacım bana da bulaştı bu virüs. Güzel paylaşımdı teşekkürler. Seninde yüzünden gülümseme eksik olmasın...
HazaN 15 Ağu 2008 #3 WisH sende bana bulaştırdın sanırım bu virüsü tuhaflık şurda ben gülümseyemiyorum ancak kikirdeyebiliyorum Hepimizin yüzünden gülümseme eksik olmasın çok güzeldi Çağlacım virüs bulaştıranların çok olsun
WisH sende bana bulaştırdın sanırım bu virüsü tuhaflık şurda ben gülümseyemiyorum ancak kikirdeyebiliyorum Hepimizin yüzünden gülümseme eksik olmasın çok güzeldi Çağlacım virüs bulaştıranların çok olsun
chemist 15 Ağu 2008 #4 Meşhur Çernobil virüsüne bir alternatif demekki Çağlabil virüsü... Hazandanda bana geçti ama Hazan Maşallahh kötü buaştırdıı ben kahkaha atmaya başladım......
Meşhur Çernobil virüsüne bir alternatif demekki Çağlabil virüsü... Hazandanda bana geçti ama Hazan Maşallahh kötü buaştırdıı ben kahkaha atmaya başladım......
Ezlem 15 Ağu 2008 #5 Bana bulaşan virüs en kötüsü yahu gülmekten katıldım eee virüsü chemisten kaptım ya kesin o yüzdenn.. Teşekkürler çağla harika bir paylaşım senin ve tüm forumdaş doslarının yüzünden gülümseme hiççç eksik olmasınn..
Bana bulaşan virüs en kötüsü yahu gülmekten katıldım eee virüsü chemisten kaptım ya kesin o yüzdenn.. Teşekkürler çağla harika bir paylaşım senin ve tüm forumdaş doslarının yüzünden gülümseme hiççç eksik olmasınn..
YAREN 16 Ağu 2008 #6 Ezlemin tatlı tebessümüde bana bulaştı hadi bakalım sırada kimler var: )) teşekkürler Çağla çok hoştu..
Ezlemin tatlı tebessümüde bana bulaştı hadi bakalım sırada kimler var: )) teşekkürler Çağla çok hoştu..
Belinay 16 Ağu 2008 #7 yarenimden de bana bulasti teşekkürler çağla çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık
B Beyazlale 16 Ağu 2008 #8 belinay sanırım sendende bana bulastı canım cok güzel calısma seni öpüyorum.... Son düzenleme: 16 Ağu 2008