rende patates kavurması



Malzemeler
Patates
Zeytinyağı
Tuz, karabiber, pulbiber

Yapılışı
Patatesleri soyup rendeleyin. Biraz sıvı yağla birlikte teflon bir tavaya alın. Tuzunu ve baharatını ekleyip kavurun. Yalnız patatesleri yağ tam kızdıktan sonra atarsanız daha az yağ çekiyor. Bir müddet kavurduktan sonra üzerini düzleyip omlet gibi pişmeye bırakın. Altı güzelce kızardığında ters-düz ederek diğer tarafını da pişirin.
 
evet bende denicem sultanımm ellerine sağlık güzel bir görüntüsü var eminim lezzetide güzeldir Teşekkürler
 
içine yumurta kırılıp öyle de pişirilebilir sanırım değişik bir lezzet olacaktır

piştikten sonra kağıt peçeteye alırsak fazla yağını peçete soracaktır
 
Çok pratik bir tarif.
Görüntüsü gibi tadı da çok güzeldir eminim.
Ellerine sağlık canım...
 
Üst