Kimimiz parada ararız mutluluğu,kimimiz sevgilide…
Kimimiz ailemizde,kimimiz ise sağlıkta…
Mutluluk Nedir?
Mutluluk: Bir çocuğun gülümsemesidir
Mutluluk: Bir çocuğun kalbini kazanabilmektir
Mutluluk: Bir çocuğu güldürebilmektir
Mutluluk: İyi bir evlat, iyi bir kardeş, iyi bir arkadaş, iyi bir dost ve iyi bir sevgili olabilmektir
Mutluluk: İçten söylenebilen "seni seviyorum" dur
Mutluluk: Onu deli gibi severken onunda sizi sevdiğini bilmenizdir
Mutluluk: Ağlamaktan gözlerin şiştiğinde, seni avutacak birilerinin olmasıdır. (Anneciğim seni çok seviyorum ?)
Mutluluk: Uzakta da olsa seni seven birilerinin olmasıdır.
Mutluluk: Her şeyden bıkıp hayattan koptuğun anlarda sana güzel günlerini hatırlatan ve asla seni bırakmayan kardeşlere sahip olmaktır.
Mutluluk: Akşam okuldan yada işten eve döndüğünde kapıyı açan ve gününün nasıl geçtiğini soran birilerinin olmasıdır.
Bulunduğumuz şu anın ve aldığımız her nefesin değerini bilerek, sağlığın en büyük zenginlik olduğunun farkına vararak, gereksiz şeyleri kafaya takmadan, dert etmeden, mutlu yaşayalım.
Farkedin, şükredin, söyleyin: Mutluyum
İŞTE MUTLULUĞUN RESMİ
Kimimiz ailemizde,kimimiz ise sağlıkta…
Mutluluk Nedir?
Mutluluk: Bir çocuğun gülümsemesidir
Mutluluk: Bir çocuğun kalbini kazanabilmektir
Mutluluk: Bir çocuğu güldürebilmektir
Mutluluk: İyi bir evlat, iyi bir kardeş, iyi bir arkadaş, iyi bir dost ve iyi bir sevgili olabilmektir
Mutluluk: İçten söylenebilen "seni seviyorum" dur
Mutluluk: Onu deli gibi severken onunda sizi sevdiğini bilmenizdir
Mutluluk: Ağlamaktan gözlerin şiştiğinde, seni avutacak birilerinin olmasıdır. (Anneciğim seni çok seviyorum ?)
Mutluluk: Uzakta da olsa seni seven birilerinin olmasıdır.
Mutluluk: Her şeyden bıkıp hayattan koptuğun anlarda sana güzel günlerini hatırlatan ve asla seni bırakmayan kardeşlere sahip olmaktır.
Mutluluk: Akşam okuldan yada işten eve döndüğünde kapıyı açan ve gününün nasıl geçtiğini soran birilerinin olmasıdır.
Bulunduğumuz şu anın ve aldığımız her nefesin değerini bilerek, sağlığın en büyük zenginlik olduğunun farkına vararak, gereksiz şeyleri kafaya takmadan, dert etmeden, mutlu yaşayalım.
Farkedin, şükredin, söyleyin: Mutluyum
İŞTE MUTLULUĞUN RESMİ