Gulaş Çorbası

#1
Gulaş Çorbası





Malzemeler


1 Çorba Kaşığı Tereyağı
150 gr Kuşbaşı Dana Eti
1 Adet Soğan
1 Adet Patates
1 Adet Kereviz
4 Su Bardağı Su
1 Adet Kırmızıbiber
1 Tatlı Kaşığı Salça
1/2 Demet Dereotu
Tuz, Beyazbiber


Yemeğin Tarifi


Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın. 1 Adet soğanı rendeleyin.

Etle birlikte yağda kavurun. Patates, kereviz ve biberi de küçük doğrayıp
tencereye ekleyin. 4 su bardağı suyu ilave edin.

Salçayı da hafifçe sulandırıp tencereye katın. Sebzeler iyice yumuşayana
kadar pişirin. Tuz ve beyazbiberi katın. Kıyılmış dereotuyla süsleyip
sıcak servis yapın.

Afiyet Olsun.
 
Üst