http://www.fileupyours.com/view/169970/Berker%20g%F6zlerime%20%E7izdim%20seni.mp3
Filiz 30 Haz 2008 #1 [rams]http://www.fileupyours.com/view/169970/Berker%20g%F6zlerime%20%E7izdim%20seni.mp3[/rams]
Kylie 30 Haz 2008 #2 Harika bir şarkı. Çok severek dinlerim... Çalışmalarınız da ayrı bir güzellik katmış Ellerinize sağlık Filiz...
Harika bir şarkı. Çok severek dinlerim... Çalışmalarınız da ayrı bir güzellik katmış Ellerinize sağlık Filiz...
HazaN 30 Haz 2008 #3 Çok güzel çalışmalar hepsi ben daha güzelim diye bağırıyorlar hayranlıkla takip ettim ve çok çok çokkkk beğendim emeklerine sağlık Filizcim (+rep)
Çok güzel çalışmalar hepsi ben daha güzelim diye bağırıyorlar hayranlıkla takip ettim ve çok çok çokkkk beğendim emeklerine sağlık Filizcim (+rep)
Oylesine 30 Haz 2008 #4 Gidiyorum gidiyorum Resmini aldım yanıma Bakıyorum sessiz sessiz Esip durdun gönlümde Yolcu idim gönlünde İndirdin beni işte Gittikce üzülüyorum Sen görmüyorsun Yagmur olsun gözyaşların Benim icin aglacaksın Gittigimde beni özleyeceksin Resimlerin her biri bir digerinden Süper Şarkı bana sözleri degistirtecek kadar mükemmel :f87: Çok harika bir çalışma olmuş. Ellerinize saglık Filiz :f58:
Gidiyorum gidiyorum Resmini aldım yanıma Bakıyorum sessiz sessiz Esip durdun gönlümde Yolcu idim gönlünde İndirdin beni işte Gittikce üzülüyorum Sen görmüyorsun Yagmur olsun gözyaşların Benim icin aglacaksın Gittigimde beni özleyeceksin Resimlerin her biri bir digerinden Süper Şarkı bana sözleri degistirtecek kadar mükemmel :f87: Çok harika bir çalışma olmuş. Ellerinize saglık Filiz :f58:
Aysell 30 Haz 2008 #5 Harikaaaa.. Her şeyiyle mükemmel.. Bu şarkı beni bitiriyor.. Ellerine sağlık Filiz Ablacım.. Süpersin.. (+rep)
Harikaaaa.. Her şeyiyle mükemmel.. Bu şarkı beni bitiriyor.. Ellerine sağlık Filiz Ablacım.. Süpersin.. (+rep)
Lider 30 Haz 2008 #6 yine mükemmel bir safya hazırlanışı ve filizin imzasıyla renklenmiş müzikle beraber süper olmuş emeğine yüreğine sağlık kutlarım
yine mükemmel bir safya hazırlanışı ve filizin imzasıyla renklenmiş müzikle beraber süper olmuş emeğine yüreğine sağlık kutlarım
YAREN 30 Haz 2008 #7 Emeklerine sağlık Filizim çok güzel çalışmalar ve güzel bir sayfa teşekkürler canım (+rep)Süpersin
Cilek 30 Haz 2008 #8 Cok güzel dizeler ve bir o kadar güzel hazirlanmis kartlar emegine yüregine saglik Filizim cok güzel bir sayfa olmus.
Cok güzel dizeler ve bir o kadar güzel hazirlanmis kartlar emegine yüregine saglik Filizim cok güzel bir sayfa olmus.
aynsem 30 Haz 2008 #9 Gitar ın sesi çok güzel, müzikle, resimlerle çok güzel bir paylaşım hazırlamışsın, eline emeğine yüreğine sağlık FİLİZ
Gitar ın sesi çok güzel, müzikle, resimlerle çok güzel bir paylaşım hazırlamışsın, eline emeğine yüreğine sağlık FİLİZ
Ezlem 1 Tem 2008 #11 Harika bir şarkıya harika çalışmalar yapmışsın Filizciğimm bir numarasın canımm bravo... +rep
MURAT 1 Tem 2008 #12 mükemmel bir çalışma... resimli mısralarda aştın artık kendini Filiz... senden artık flash çalışması bekliyorum... emeğine yüreğine sağlık...
mükemmel bir çalışma... resimli mısralarda aştın artık kendini Filiz... senden artık flash çalışması bekliyorum... emeğine yüreğine sağlık...
C Cagla 1 Tem 2008 #14 resimler harika şarkı güzel, çok güzel olmuşşşş,emeğine güzel kalbine sağlıkkkk