En Komik Türk Kadın Oyuncular Şimdiye Kadar gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ?
Ezlem 3 Ara 2010 #1 En Komik Türk Kadın Oyuncular Şimdiye Kadar gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ?
Pardus 3 Ara 2010 #2 Gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ? Hepsinin kendine göre özellikleri var ama henüz bozulmadan önce Yasemin Yalçın çok iyiydi...İtilmiş le kakılmış a ve Sürahi Nine ye çok gülerdim... Ama yine de güldürü işi erkeklerde daha iyi bence örneğin : CmYlmz
Gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ? Hepsinin kendine göre özellikleri var ama henüz bozulmadan önce Yasemin Yalçın çok iyiydi...İtilmiş le kakılmış a ve Sürahi Nine ye çok gülerdim... Ama yine de güldürü işi erkeklerde daha iyi bence örneğin : CmYlmz
YAREN 3 Ara 2010 #3 Gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ? Benim favorim de Yasemin Yalçın..) Demet Akbağ'ın mizahını da beğenirdim..
Gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ? Benim favorim de Yasemin Yalçın..) Demet Akbağ'ın mizahını da beğenirdim..
cCasT 4 Ara 2010 #5 Gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ? AdiLe Naşit Gibisi yok ! GüLüsLerini unutmayaLım =)
Gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ? AdiLe Naşit Gibisi yok ! GüLüsLerini unutmayaLım =)
ÑEO 5 Ara 2010 #6 Gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ? Türk sinemasının unutulmaz oyunculardan Adile Naşit.
Gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ? Türk sinemasının unutulmaz oyunculardan Adile Naşit.
B birbenbir 18 Nis 2011 #8 Gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ? Adile Naşit bir filminde kendisini tavuk sanan hafif tırlatmış bir kadını canlandırmıştı. Hatırlar mısınız?
Gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ? Adile Naşit bir filminde kendisini tavuk sanan hafif tırlatmış bir kadını canlandırmıştı. Hatırlar mısınız?
Violet 18 Nis 2011 #9 Gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ? bence Binnur kaya ve Demet akbağ süper komik....geçmişe saygı elbette ama ....beni güldüren 2 dev sanatçı onlar
Gelmiş geçmiş en komik türk kadın oyuncu kimdir ? bence Binnur kaya ve Demet akbağ süper komik....geçmişe saygı elbette ama ....beni güldüren 2 dev sanatçı onlar