Fırında Patatesli - Tereyağlı Alabalık
Malzemeler
3 adet alabalık (Adedi kişi sayısına göre değiştirebilirsiniz)
2 - 3 adet patates (Adedi yine kişi sayısına göre değiştirebilirsiniz)
Tereyağı
Tuz, kekik, karabiber
Yapılışı
Balıkları güzelce yıkayın. Uzunlamasına ortadan ikiye ayırın.
Kiremite balıkları dizin. İnce halkalar halinde doğramış olduğunuz patatesleri de dizin.
Patateslerin ve balıkların üzerine fındık büyüklüğünde parçalar halinde tereyağlarını koyup üzerine hafif tuz, karabiber ve kekik serpip fırına verin.

Malzemeler
3 adet alabalık (Adedi kişi sayısına göre değiştirebilirsiniz)
2 - 3 adet patates (Adedi yine kişi sayısına göre değiştirebilirsiniz)
Tereyağı
Tuz, kekik, karabiber

Yapılışı
Balıkları güzelce yıkayın. Uzunlamasına ortadan ikiye ayırın.
Kiremite balıkları dizin. İnce halkalar halinde doğramış olduğunuz patatesleri de dizin.
Patateslerin ve balıkların üzerine fındık büyüklüğünde parçalar halinde tereyağlarını koyup üzerine hafif tuz, karabiber ve kekik serpip fırına verin.