Bayram Kavurması
Malzemeler
1 kg kuzu but (orta yağlı)
100 gr kuyruk yağı
Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik
Yemeğin Tarifi
Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun.
İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat
kendi suyu ile pişirin.
Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini
ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave
ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.
Afiyet Olsun.

Malzemeler
1 kg kuzu but (orta yağlı)
100 gr kuyruk yağı
Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik
Yemeğin Tarifi
Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun.
İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat
kendi suyu ile pişirin.
Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini
ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave
ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.
Afiyet Olsun.