Bayram Kavurması

#1
Bayram Kavurması




Malzemeler


1 kg kuzu but (orta yağlı)
100 gr kuyruk yağı
Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik


Yemeğin Tarifi


Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun.
İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat
kendi suyu ile pişirin.

Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini
ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave
ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.

Afiyet Olsun.
 
#2
forumdasi dolaşırken bi baktım ki kavurma kokusu geliyor oy baboooo öylesine kavurma yapmiş iki tane somun ekmek alim geliyorum he yapmaya calişirim he .eline sağlik
 
Üst