Zeytinyağlı Yemeklerin püf Noktası

'Damak Keyfi' forumunda Blue tarafından 15 Eylül 2010 tarihinde açılan konu


  1. Zeytinyağlı Yemeklerin Püf Noktası
    Zeytinyağlı Yemek Nasıl Pişirilir?
    Zeytinyağlı Yemek Nasıl Yapılır?

    [​IMG]


    Zeytinyağlı yemeklere biraz şeker atmak, onların daha lezzetli olmasını sağlar. Ayrıca piştikten sonra, soğuyuncaya kadar kapağını açmamak gerekir. Unutulmaması gereken bir şey de, zeytinyağlı yemeklerin yeneceği günden birgün önce pişirilip, ertesi güne kadar dinlendirilmesidir.:f40:

    Bir de Blue önerisi;:)zeytinyağlı yemeğiniz piştikten sonra, servis tabağına aldığınız zaman üzerine bir miktar daha zeytinyağı gezdirirseniz daha parlak ve lezzetli olmasını sağlarsınız.;)