Zeytinyağlı Kereviz

'Damak Keyfi' forumunda Berfin tarafından 13 Eylül 2008 tarihinde açılan konu


  1. [​IMG]


    Malzeme :
    5 su b.un
    2 kereviz
    2 havuç
    1 patates
    10 arpacık soğan
    bezelye
    1 tatlı k. un
    zeytinyağı
    tuz, şeker
    su
    1 yumurta sarısı
    yarım çay b.süt


    Hazırlanışı :
    2 adet kerevezi ortadan 2'ye kesin.Orta kısımlarını boşaltın.
    Havucu,patatesi küp şeklinde kesin.Tencerye 1 çorba kaşığı silme un alın.
    Üzerine su ekleyin.Üzerine kerevizleri,havucu,patatesi,bezelyeyi
    arpacık soğanları ilave edip pişirin.Servis tabağına kerevizleri alın orta kısımlarına havuçlu patatesli karışımı ilave edip servis edin.

    Afiyet olsun