Zayıflama Çayı Nasıl Hazırlanır

'Kadınca' forumunda EyLüL tarafından 8 Ocak 2013 tarihinde açılan konu


  1. [​IMG]



    Bitkisel çay nasıl demleyeceğiz Zayıflama bitkisel çayların doğru demlenmesi çok önemlidir. Eğer bir hazır poşet bile alıyorsanız, onuda doğru demleyin.Bitkisel çay için kullanılar kaynak suyun derecesi 80 geçmemesi gerekir. 80den fazla olursa bitkisel çaydaki faydalı vitaminler vemineraller yok olur. Bunu unutmayın.

    Çoğu çaylar 20 dakika demlenir. Çünkü çoğu zaman bitkinin yaprakları siyah çaydan dahakalın olur. Örnek- funda çayı.Bitkisel çayı demlerken bardak olsada üstü kapatın. Küçük bir tabak ile, ve dahada iyi üstüne temiz bir havlu ile.Zayıflama bitkisel çaylar kesinikle ve kesinikle şekersiz içilir!

    Zayıflama çayı hazırlarken, bitkinin her yerini kullanabilirsiniz. Yani yaprak, yeşil tarafı ve çiçekleri. Örnek, papatya çayın çiçekleri aslında kullanılmaz derler, ama herkes kullanıyor, yani onun bir zararı yoktur.