Yaşlanmayı Geciktiren Bitkiler

'Kişisel Bakım' forumunda Blue tarafından 24 Eylül 2010 tarihinde açılan konu


  1. Yaşlanmayı Geciktiren Bitkiler

    Sarmısak, Pelin otu, Ardıç meyvesi, Mürver, Atkuyruğu otu, Mantar

    Sarmısak ve pelin otunun bol bol yenilmesi halinde, dolaşım rahatsızlıkları ile her türlü buyaşıcı hastalıklar önlenirken, organizmayı da kansere karşı korurlar.

    * Ardıç meyvesinin bol bol yenmesi halinde, ömrü uzatır, böbrek taşlarını düşürtür ve baş ağrısı ile migreni ortadan kaldırır.

    * Mürver ağacının meyvesinden hazırlanan çaydan devamlı içmek, idrarı söktürür ve vücudun kan dolaşımını düzene sokar.

    * Atkuyruğu otundan elde edilen demlemeden, her gün üç bardak içilir. Bu kür, romatizma, nikris ve kabızlığı önler.

    * Mantardan yapılan yemek türlerini bol bol yemek, böbrek ve akciğer hastalıklarına karşı vücudu korur.