Vietnam Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Merve tarafından 13 Haziran 2012 tarihinde açılan konu


  1. Vietnam Vizesi İçin Gerekli Belgeler

    Vietnam Vizesi İçin Hangi Evraklar Gerekli

    İşveren olarak Vietnam Vizesi

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Vietnam konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Vergi Levhasının Fotokopisi
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    Hesap Cüzdan Fotokopisi
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Vietnam daki Firmadan Davetiye
    ( Vietnam dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Vietnam konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    Vietnam Davetiyeleri Vietnamdaki dışişlerinden çıkartılacak
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )


    Bordrolu çalışan olarak Vietnam Vizesi

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Vietnam konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    Şirketin imza sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi
    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    Son üç aylık bordro fotokopisi
    Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Vietnam daki Firmadan Davetiye
    ( Vietnam dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Vietnam konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    Vietnam Davetiyeleri Vietnamdaki dışişlerinden çıkartılacak
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )


    Ev Hanımı olarak Vietnam Vizesi

    Vietnam konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Hesap cüzdan fotokopisi
    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Eşinin geçerli yada eski Vietnam vizesi varsa fotokopileri


    Öğrenci olarak Vietnam Vizesi

    Vietnam Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Vietnam ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Anne veya Babanın geçerli yada eski Vietnam vize si varsa fotokopileri


    Emekli olarak Vietnam Vizesi

    Vietnam Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    Emekli cüzdanı fotokopisi
    Sağlık karnesi fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Banka cüzdan fotokopisi
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )



    alıntı