Tübyaz (4 Kişilik)

'Damak Keyfi' forumunda Pardus tarafından 5 Aralık 2009 tarihinde açılan konu


  1. Tübyaz (4 Kişilik)
    [​IMG]

    Malzemeler
    4 Patlıcan
    200 gr Beyaz Peynir
    3 Yumurta
    1 Domates
    7-8 Dal Kıyılmış Maydanoz
    4 Yemek Kaşığı Sıvıyağ
    4 Yemek Kaşığı Galeta Unu
    1 Çay Kaşığı Hindistancevizi Rendesi
    Tuz, Karabiber


    Yemeğin Tarifi
    Patlıcanları kabuklarıyla, uzunlamasına ortadan ikiye keserek kaynar tuzlu suda 5 dakika haşladıktan sonra iyice süzülmesini sağlayın. Patlıcanları yağlanmış tepsiye dizin. Kaşıkla ortalarındaki etli kısmı hafifçe alın.

    Patlıcan içlerini ince ince kıyarak bir kaseye alın. Ezilmiş beyaz peynir, yumurta, kıyılmış maydanoz, rendelenmiş domates, sıvıyağ, tuz, karabiber ve hindistancevizi rendesini iyice karıştırın.

    Hazırladığınız harcı patlıcanların içine doldurun. Üzerlerine galeta unu serperek 180 derece ısıtılmış fırında pişirin. Sıcak servis yapın.
    ne pişirsem
     



  2. Cevap: Tübyaz (4 Kişilik)

    Kalorisi oldukça düşük,diyet yemeği:f40: teşekkürler ...
     



  3. Cevap: Tübyaz (4 Kişilik)

    çok güzel görünüyor ellerine sağlık
     



  4. Cevap: Tübyaz (4 Kişilik)

    paylasımınn ıcın saoll..
     



  5. Cevap: Tübyaz (4 Kişilik)

    Zahmet etmişsin Pardus :)Biz yapardık :f40:
     



  6. Cevap: Tübyaz (4 Kişilik)

    Görüntüsü güzel ama daha kahvaltı yapmadan almayayım ben ellerine sağlık Pardus:f30:
     



  7. Cevap: Tübyaz (4 Kişilik)

    bencede gzl ama kahvltıyı yeni yaptım
     



  8. Cevap: Tübyaz (4 Kişilik)

    Hep öyle diyorsunuz sonra bir bakıyorum bulaşıkları bile yıkamışım olmuyor ama böyle... :f196: