Tarçınlı Bal Karışımı

'Okulistik' forumunda Yasemin tarafından 28 Kasım 2013 tarihinde açılan konu


  1. Tarçın ile bal karışımının yararlarını okuduğunuzda özellikle kış aylarınd abu ikiliyi evinizden eksik etmiyeceksiniz emin olabilirsiniz bayanlar.

    Tarçınlı bal karışımı başlı başına bir şifa kaynağı.Özellikle cilt enfeksiyonlaırna çok iyi geldiği bu karışımı rahaltıkla evinizde hazırlayabilirsiniz sorunsuz bir şekilde tüketebilirsiniz hiçbir şekild eyan etkisi bulunmayan bir şifa kaynağı.Tarçınlı bal tek kelime ile mucizevi doğal bir ilaç.

    Bakın tarçınlı bal karışımı nelere iyi gleiyormuş;Kanser hastalığı tedavisinde kullanılıyor,ayrıca kilo vermeye yardımcı oluyor,kolesterole de çok iyi geliyor kalp hastalıklarından tutunda soğuk algınlığı tedavisinde kullanılan etkili bir şifa kaynağı olarak tarçın ve bal karışımı gösteriliyor.

    Tarçın ve Bal Mucizesinin belirgin bir yan etkisinin olmaması çok büyük bir şans olsa herkes rahaltıkla tüketebilir.

    bal-vetarcin-karisimi-.

    Kalp Hastalıkları: Bal ile toz tarçını karıştırın ve kahvaltıda kızarmış ekmekle yiyin. Kolesterolü düşürür ve muhtemelen kalp krizini önler. Tarçınlı balın düzenli olarak tüketilmesi kalp vuruşlarını güçlendirir. Yaşlandıkça atar damarlar ve toplar damarlar esnekliklerini kaybediyor ve tıkanıyor.

    İdrar Yolu Enfeksiyonu: İki yemek kaşığı toz tarçın ile bir yemek kaşığı balı ılık suya ekleyerek için. İdrar yolundaki mikropları öldürür. Kim bilebilirdi ki?

    Kolesterol:
    İki yemek kaşığı bal ve üç yemek kaşığı toz tarçın 450 gram çay kolesterol hastasına verildiğinde iki saat içerisinde kandaki kolesterol oranunun %10 azaldığı görüldü. Günde üçkez alındığında kronik kolesterol dahi tedavi edilebiliyor.

    Soğuk Algınlığı: Sık ya da ağır soğuk algınlığı şikayeti olanlar bir kaşık ılık bal çeyrek kaşık toz tarçınla üç gün boyunca birer kez alabilir. Bu tedavi çoğu kronik öksürüğü ve soğuk algınlığını tedavi edebilir, sinüsleri temizleyebilir.

    Boğaz Tahrişi: Tarçınlı balın boğaz ağrısını iyileştirdiği ve boğaz ülserini kökünden kazıdığı söyleniyor. Gaz: Hindistan ve Japonya'da yapılan araştırmalar tarçınlı balın midede oluşan gazları önlediğini gösteriyor.

    Bağışıklık Sistemi: Tarçınlı balın günlük tüketimi bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve vücudu bakteri ile virüs saldırılarından koruyor. Balın düzenli tüketimi akyuvarları güçlendirerek bakteriyel ve virütik hastalıklara karşı direnci artırıyor.