Tantuni

'Damak Keyfi' forumunda asil34 tarafından 21 Aralık 2008 tarihinde açılan konu


  1. Malzemeler
    1 kg. kuzu kuşbaşı
    1 yemek kaşığı margarin
    1 adet kuru soğan
    2 adet yeşil soğan
    2 adet domates
    1 adet yeşil soğan
    1 yemek kaşığı toz biber
    1 tatlı kaşığı tuz

    [​IMG]

    Yemeğin Tarifi
    Kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayın. Yıkayıp, süzdükten sonra saca koyun, margarin ekleyin. Etler suyunu bırakıp, çekene kadar bekleyin. Kavrulmaya başlayınca devamlı karıştırarak kavurmaya devam edin. 1 yemek kaşığı toz biber atıp, ocağın altını kapatın. Etleri kenara alın. Saca yeşil soğan, kuru soğan, domates ve yeşil biber doğrayıp, kalan yağın içinde 5 dakika karıştırarak kavurun. Etleri tekrar saca koyup karıştırın. Pide ekmeklerinin içine koyarak servis yapın.​
     



  2. Cevap: Tantuni

    karnım acıktııı tantuniiyide çok severimm... Yakındada tantunici yok.. Yaww bu vakitlerde bu konuları açmayın lütfen allaa allaaa..
     



  3. Cevap: Tantuni

    iyyaaakkkkkkkkk soğanlı soğanlı ben almayayım..Size afiyet olsun..:f40:
     



  4. Cevap: Tantuni

    Soğansız yemek bir tek tavuk ızgara felan olur aysell cim heryemek soğanla olur ne yiyorsun sen merak ettim
     



  5. Cevap: Tantuni

    Her yemekte bu kadar fazla soğan yok ama.. ;) : Hem o yemekler soğansız da yapılabilir..Gayet de güzel olurr..:f40:
     



  6. Cevap: Tantuni

    Bayılırım tantuniye ama dışarda yemek daha kolay sanki :f30:
     



  7. Cevap: Tantuni

    tantuniyi bir kere yedim bi daha öldürseler yemem..çok özür dilerim..ama emeğine sağlık asil abla
     



  8. Cevap: Tantuni

    ımmmmm bayılırım tantuniye bide bol acılı süperrrrrr...teşekkürler.
     



  9. Cevap: Tantuni

    Tşkler cnm emeğine sağlık Pişirde yiyelim ya bir gün ama kuzu eti olmasın lüten dana eti olsun :)))))):)))
     



  10. Cevap: Tantuni

    bende bayılırım Tantuniye abim sağolsun yapar biz yeriz :f106::f106:
     



  11. Cevap: Tantuni

    eline sağlık asil
     


Benzer Konular
Yükleniyor...