Susamlı ve Hardallı Et

'Damak Keyfi' forumunda Destina tarafından 18 Ekim 2009 tarihinde açılan konu


  1. Susamlı ve Hardallı Et Tarifi
    355 kalori
    Hazırlama süresi: 20 dakika
    Pişirme süresi: 15 dakika
    1 kişilik

    Gerekli malzemeler
    1 kuzu külbastı veya biftek
    1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi
    1 çay kaşığı hardal
    1 tatlı kaşığı susam
    1 tatlı kaşığı zeytinyağı
    Tuz, kekik, karabiber

    Yapılışı
    Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın. Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın. Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.