Sucuklu Kufasulye Tarifi

'Damak Keyfi' forumunda Blue tarafından 28 Kasım 2010 tarihinde açılan konu


  1. Sucuklu Kurufasulye Tarifi
    Sucuklu Kurufasulye Yapılışı
    Sucuklu Kurufasulye Nasıl Yapılır?
    Sucuklu Kurufasulye


    Nefis lezzetiyle sucuklu kurufasulye :f40:

    [​IMG]

    Malzemeler



    2 su bardağı kuru fasulye,

    1 büyük soğan,

    yarım kangal sucuk,

    1 tepeleme kaşık salça,

    karabıber kırmızı biber, tuz,

    1 çay bardağı sıvı yağ,(küçük boy)

    Hazırlanışı

    Kuru fasulyeyi geceden ıslatın. Şisen fasulyeleri düdüklü tencerede haşlayıp suyunu süzün.Ayrı bir tencerede 1 tane soğanı ince ince doğrayın sıvı yada kavurun. Daha sonra yuvarlak doğranmış sucukları ekleyip kavurmaya devam edin. Salcasını ekleyip kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin. Baharatlarını ve tuzunuda ekledikten sonra haşlanmış fasulyeleri katıp üzerini geçecek kadar sıcak su dökün. Kısık ateşte 15 dakika kadar pişirin.
     



  2. Cevap: Sucuklu Kufasulye Tarifi

    Güveçte yapmıştım gerçekten nefis oluyor..:f40:
     



  3. Cevap: Sucuklu Kufasulye Tarifi

    Evet... Ben de geçen hafta yapmıştım.Bugün aklıma düştü yine sizlerle de paylaşayım dedim.Sıra diğerinde ;)
     



  4. Cevap: Sucuklu Kufasulye Tarifi

    Diğeri hangisi hemen bu haftaki menüye ekleyeyim..:))
     



  5. Cevap: Sucuklu Kufasulye Tarifi

    Anasayfada :f196::)
     



  6. Cevap: Sucuklu Kufasulye Tarifi

    Yok onu ben almıyayım..:) Hazırda kemikli kurban eti var tercihimi öyle kullanayım.:))