Sonbahar Hoşafı Tarifi Resimli

'Damak Keyfi' forumunda Sitem tarafından 3 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu


  1. Sonbahar Hoşafı Tarifi
    Sonbahar Hoşafı nasıl yapılır
    Sonbahar Hoşafı yapılışı

    Sonbahar Hoşafı Tarifi Resimli

    [​IMG]

    Sonbahar Hoşafı Malzemeleri
    • 200 gr kuru incir
    • 4 su bardağı şeker
    • 200 gr kuru kayısı
    • 200 gr kuru üzüm
    • 50 gr kuş üzümü
    • 1 kök tarçın
    • 10 karanfil
    • 200 gr kuru erik
    • 1 su bardağı badem


    Sonbahar Hoşafı Yapılışı
    Kayısı ve incirleri doğrayın. Şeker hariç bütün malzemeyi bol su ile haşlayın ve süzün. Daha sonra şekeri ekleyerek 10 bardak su ile 15 dakika tekrar haşlayın. Soğuk olarak servis yapın.