Soğan kürü nasıl yapılır

'Kadınca' forumunda Nalan tarafından 30 Haziran 2013 tarihinde açılan konu


  1. Soğan kürü hazırlamak için sadece su ve kuru soğana ihtiyacınız var. Bir adet kuru soğanın kabuklarını soyun daha sonra ortadan ikiye bölün. Önceden hazırladığınız kaynamış ve soğumuş suyun içine parçaladığınız soğanı atıp 4-5 dakika kadar kaynatın.

    Önceden kaynattığınız suyun klorsuz su olmasına dikkat edin. Bitkisel olsa bile mutlaka bir doktorla görüşüp soğan kürü kullanmaya başlayın. Faydası olacak diye aşırı tüketmekten kaçının. Günde sadece bir bardak için ve mümkünse her gün kullanmayın.

    Soğan suyunu taze olarak hazırlayıp ılık olarak tüketmeniz tavsiye edilir. Uzun süre beklemiş soğan kürü sularını tüketmeniz tavsiye edilmez. Soğuk soğan suyu tüketmeniz de tavsiye edilmez.