Sebzeli Et Sote Tarifi Resimli

'Damak Keyfi' forumunda ZeuS tarafından 26 Ekim 2011 tarihinde açılan konu


  1. Sebzeli Et Sote nasıl yapılır,
    Sebzeli Et Sote yemeği

    Sebzeli Et Sote yemek Tarifi Resimli yapılışı

    [​IMG]

    Sebzeli Et Sote malzemeleri
    • 1/2 kilo kuşbaşı et
    • Yeteri kadar domates
    • 2 adet patates
    • 2 adet havuç
    • 6 adet soğan
    • 1-2 adet defne yaprağı
    • 3 çorba kaşığı margarin
    • 5 bardak su
    • 1 bağ maydanoz
    • Bir baş sarımsak
    • Karabiber ve tuz


    Sebzeli Et Sote Tarifi
    1. Patateslerle, havuçları soyup küçük küçük parçalar halinde kesin.
    2. Margarini tencerede erittikten sonra iyice rendelenmiş soğanı kavurun.
    3. Kuşbaşını, tencereye atıp, kızarmasını bekleyin.
    4. Suyu kaynatıp ete ilave ettikten sonra hazırladığnız sebzeleri ve domatesi rendeleyip tencereye koyun ve pişmeye bırakın.
    5. Yemek iyice suyunu çeksin, az sulu hale gelince pişip pişmediğini kontrol edin (ateş normalse, pişmiş olacaktır) ateşten indirin ve hemen sıcak sıcak servis yapın.