Sahur Tarifleri

'Damak Keyfi' forumunda Ezlem tarafından 2 Eylül 2008 tarihinde açılan konu


  1. ERİŞTE

    [​IMG]

    Malzemeler
    1/2 Kg Erişte
    2 Çorba Kaşığı Tereyağı
    100 gr Ceviz
    Bir Miktar Tuz


    Yemeğin Tarifi
    Erişteyi, tuzlu bol suda haşlayalım. Bu arada cevizleri irice dövelim. Bir başka tencereye tereyağını kızdıralım. Cevizi tencereye alarak kavuralım.
    Haşlanmış erişteyi cevizlere katarak karıştıralım. Sıcak olarak cevizli eriştemizi servis yapalım.
    Not: Dilerseniz erişteye ceviz katmayıp, servis tabağında eriştenin üzerini cevizlerle süsleyebilirsiniz.

    Afiyet Olsun
     



  2. dedik ya kilo sorunumuz var ezlem
    iç anadolu erkeği (kısaca konya diyemedim:)) )
    niye göbekli oluyo bakın size örnek
    hamur işi ama çokta güzel görünüyo
    ezlem emeğine sağlık arkadaşımmm:))
     



  3. diyorumki sen bunları yapsan da foruma açık büfe sahur vaktinde dağıtsan :f196:
     



  4. offf harika görünüyor ben bunu dün gece nedne görmemişim yaaa hemen yapar yerdim tühhh:oops:

    neyse artık bu gece yaparım :f63:
    Teşekkürler canım çok güzel görünüyor :f40:
     



  5. Çok güzel ama sahur için biraz ağır geldi bana :f20:
    İftarda yapsak olur herhalde....:f40:
     



  6. Cevizlisi de çok güzel olur :f40: