rende patates kavurması

'Damak Keyfi' forumunda HazaN tarafından 17 Ekim 2008 tarihinde açılan konu


  1. [​IMG]

    Malzemeler
    Patates
    Zeytinyağı
    Tuz, karabiber, pulbiber

    Yapılışı
    Patatesleri soyup rendeleyin. Biraz sıvı yağla birlikte teflon bir tavaya alın. Tuzunu ve baharatını ekleyip kavurun. Yalnız patatesleri yağ tam kızdıktan sonra atarsanız daha az yağ çekiyor. Bir müddet kavurduktan sonra üzerini düzleyip omlet gibi pişmeye bırakın. Altı güzelce kızardığında ters-düz ederek diğer tarafını da pişirin.
     



  2. süppppper görüküyorlar hazancım
     



  3. Kolay bir tarif eminim lezzetlidirde denemek lazım teşekkürler Arkadaşım.
     



  4. mutlaka deniycem canım eline sağlık
     



  5. evet bende denicem sultanımm ellerine sağlık güzel bir görüntüsü var eminim lezzetide güzeldir Teşekkürler
     



  6. içine yumurta kırılıp öyle de pişirilebilir sanırım değişik bir lezzet olacaktır:f63:

    piştikten sonra kağıt peçeteye alırsak fazla yağını peçete soracaktır:f40:
     




  7. vayyyyyy. abim nelerde bilirmiş.:f106:

    Boşuna fil yavrusu lakabını yakıştırmadık dimi. ;)
     



  8. off olsada yesek yawww ellerine saglık Hazan
     



  9. Çok pratik bir tarif.
    Görüntüsü gibi tadı da çok güzeldir eminim.
    Ellerine sağlık canım...:f40:
     



  10. fil yavrularının yemekten anladığını ilk senden duydum dilek ömürsün :f30:
     



  11. hazanım sen yapsan ben de yesem