Pratik Tas Kebabı Tarifi Resimli

'Damak Keyfi' forumunda Sitem tarafından 21 Ekim 2011 tarihinde açılan konu


  1. Tas Kebabı Tarifi
    Pratik Tas Kebabı yapılışı

    Pratik Tas Kebabı Tarifi Resimli

    [​IMG]

    Tas Kebabı İçin Kullanılan Malzemeler

    • 500 gr kuşbaşı et
    • 2 soğan
    • 1 yemek kaşığı salça
    • 1-2 yemek kaşığı sıvıyağ
    • tuz
    • karabiber


    Pratik Tas Kebabı Tarifi

    1. Kuşbaşı etleri öncelikle az bir yağda suyunu salıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz. Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanları ekleyip biraz daha yağ koyarak kavuruyoruz.
    2. Soğanlarında piştiğine emin olduktan sonra salçayı ekliyip biraz daha karıştırıyoruz. En son olarak etlerin biraz üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 15-20 dk. pişiriyoruz.
    3. Yemek tamamdır yanına patates kızartması, pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz.