Portakallı Lorlu Bisküvi Pastası

'Damak Keyfi' forumunda dila_ tarafından 15 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

  1. dila_

    dila_ Yasaklı


    [​IMG]

    Malzemeler :
    1 Lt. Süt
    1 Su B. Toz Şeker
    4 Çorba K. Söke Un
    1 Çorba K. Nişasta
    100 Gr. Lor Peyniri
    1 Paket Petibör Bisküvi
    Portakal Reçeli
    Üzeri İçin:
    İkramlık Çikolata
    Hazırlanışı :
    Tencereye sütü, şekeri, unu, nişastayı ve lor peynirini koyun. Ocakta çırpıcıyla karıştırın. Muhallebi kıvamına gelince içine bisküvileri kırın.

    Yağlanmış kek kalıbına döküp soğumasını bekleyin. Mümkünse bir gece dolapta bekletin.

    Çikolatayı ben mari usulü buharda eritin. Pastayı servis tabağına ters çevirin. Eritilmiş çikolatayı üzerine dökün. Ardından portakal reçelini dökün.