Pırasalı Tavuk Buğulama

'Damak Keyfi' forumunda Destina tarafından 13 Ekim 2009 tarihinde açılan konu


  1. Pırasalı Tavuk Buğulama Tarifi

    Malzemeleri

    2 adet tavuk göğüs eti
    2 adet havuç
    2 adet pırasa
    2 adet domates

    Yemeğin Tarifi

    Pırasa ve havuç 2 parmak eninde doğranır. Üzerine uzun uzun doğranmış tavuk göğsü konur. En son rende domates eklenir. Tencerenin kapağı kapatılır. 10 dakika orta ateşte piştikten sonra yarım saat kısık ateşte pişirilir. (Pişme sırasında kapak açılmaz.)
     



  2. Cevap: Pırasalı Tavuk Buğulama

    Severek yedigim bir yemek sizede tavsiye ederim :):f63:
     


  3. italyan

    italyan Yasaklı


    Cevap: Pırasalı Tavuk Buğulama

    pıras a mııı?