Piliç dolması nasıl yapılır resımli

Konusu 'Et ve Sebze Yemekleri' forumundadır ve ANANE tarafından 18 Aralık 2010 başlatılmıştır.

  1. ANANE Üye

    Resimli piliç dolması nasıl hazırlanır yapılır?
    MALZEMELER


    3 tavuk göğsü eti
    50 gr kültür mantarı
    1 sarı biber
    1 kırmızı biber
    1 sivri biber
    1 soğan
    1 çay kaşığı kekik
    5-6 taze soğan
    Zeytinyağı
    Tuz, karabiber

    (3 kişilik)

    Piliç Dolması

    [​IMG]

    Piliç Dolması tarifi

    Biberlerle, soğan ve mantarları küp şeklinde doğrayın ve tavada zeytinyağı ile soteleyin. Baharatları ve tuzu ekleyip karıştırın. Hazırladı*ğınız harcı tavuk göğsü etinin içine doldurun. Tavada hafifçe kızartıp fırın tepsisine yerleştirin. Temizlediğiniz taze soğanların yeşil kısımlarını ince doğrayarak tavukların üst kısımlarına serpin. 180 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.