Pastalarin Üstündeki meyvelerin kararmasi için

'Bunları biliyormusunuz' forumunda Aderito tarafından 10 Ocak 2013 tarihinde açılan konu


  1. Pastalarin Üstündeki meyvelerin kararmasinı nasıl engelleriz

    Özenle zaman harcayarak yaptığımız pastaların üzerine dizdiğimiz meyveler kararır, buda hiç güzel bir görüntü değildir. Emeğimize yazık olduğunu hissedersiniz. Ama üzülmeyin her şeyin bir çaresi var.


    Bu aralar "Pastaların üzerine dizilen meyvelerin kararmaması için ne yapmalıyım?" sorusuçok yaygın duyulmakta. Buradan yazalım herkes okusun :)
    Jölesiz olan pastaların üzerinde kullanılan özellikle muz, elma, armut gibi meyveler çok kısa sürede kararmaya başlarlar. Doğradığınız meyveleri pastanın üzerine dizmeden önce limonlu suya batırırsanız kararmalarını önlemiş olursunuz.