Oktay Ustanın Paçanga Böreği Tarifi

Konusu 'Hamur İşleri' forumundadır ve YAREN tarafından 17 Nisan 2009 başlatılmıştır.

  1. YAREN Üye

    Oktay Ustanın Paçanga Böreği Tarifi
    [​IMG]

    Malzemeler :

    3 yufka
    Pastırma
    Kaşar
    Toz kırımızı biber
    1 yumurta beyazı

    Kızartmak için:
    Sıvıyağ

    Hazırlanışı :
    Paçanga böreği için 3 adet yufkayı üçgen olarak kesin.Kaşar peyniri rendeleyin.1 adet yumurtanın akını ve sarısını ayırın.
    Yufkaların üzerine ilk önce 1 dilim psatırma üzerine kaşar peynir rendesi üzerine kırmızı pulbiber serpin.

    Daha sonra rolu yapıp ucunu yumurta akına batırp sarın.Sıvıyağda paçanga böreğini kızartın.

    Afiyet olsun​
  2. Ezlem Üye

    Cevap: Oktay Ustanın Paçanga Böreği Tarifi

    Allahtan hamur işiyle pek arama yok..Bu Oktay Usta varken bizim hanımlarr daha çokkkk rejime girer..Ha bu arada aram yok dedim yarenciğim ama sen o güzel ellerinle yaparsanda hayır demem canım..:)
  3. Blue Üye

    Cevap: Oktay Ustanın Paçanga Böreği Tarifi

    En sevdiğim börektir.Sanırım bu sabah için Aykut'a hazırlık oluyor.Malum böreğim nerde der şimdi :f30:
  4. Ezlem Üye

    Cevap: Oktay Ustanın Paçanga Böreği Tarifi


    Sabah kahvaltısında pastırmalı paçanga yiyip işe gitmek..Yaw etmeyin iş yerindekilerin ne günahı var..:f30::f30:
  5. YAREN Üye

    Cevap: Oktay Ustanın Paçanga Böreği Tarifi

    Sabah belki forumda olmam garibim buralarda aç kalmasın.:f106:Arada ikramda bulunun,malum yiyecek bulamayınca nerelere girdiğini biliyorsunuz:f30: