Niue Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Bella tarafından 16 Nisan 2012 tarihinde açılan konu


  1. Niue Vizesi Gerekli Evraklar,


    Niue Vizesi İçin Gerekli Olan Evraklar Nelerdir,





    NIUE vizesi başvurusu Yeni Zelenda Büyükelçiliği'ne yapılmak zorundadır.
    Gerekli evraklar Yeni Zelenda başvurusunda istenilen evraklar ile aynıdır.



    İşveren olarak Yeni Zelanda Vizesi


    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yeni zelenda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Vergi Levhasının Fotokopisi
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    Hesap Cüzdan Fotokopisi
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    Kredi Kartları Fotokopisi
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Yeni zelenda daki Firmadan Davetiye
    ( Yeni zelenda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Yeni zelenda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )


    Bordrolu çalışan olarak Yeni Zelanda Vizesi

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yeni zelenda konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    Şirketin imza sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi
    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    Son üç aylık bordro fotokopisi
    Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Kredi kartları fotokopisi
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Yeni zelenda daki Firmadan Davetiye
    ( Yeni zelenda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Yeni zelenda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )


    Ev Hanımı olarak Yeni Zelanda Vizesi

    Yeni zelenda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Hesap cüzdan fotokopisi
    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Eşinin geçerli yada eski Yeni zelenda vizesi varsa fotokopileri


    Öğrenci olarak Yeni Zelanda Vizesi

    Yeni zelenda Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Yeni zelenda ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Anne veya Babanın geçerli yada eski Yeni zelenda vize si varsa fotokopileri


    Emekli olarak Yeni Zelanda Vizesi


    Yeni zelenda Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    Emekli cüzdanı fotokopisi
    Sağlık karnesi fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Banka cüzdan fotokopisi
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaport)