Nikaragua Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Merve tarafından 16 Nisan 2012 tarihinde açılan konu


  1. Nikaragua Vizesi İçin Gerekli Evraklar

    Nikaragua Vizesi İçin Gerekli Belgeler

    1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vizesiz olarak Nikaragua'yı ziyaret edebilirler. (Maksimum 90 gün kalınabilir)

    Ülke gümrüğüne girişte;

    Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.

    2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.



    alıntı