Namibya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Aysell tarafından 5 Nisan 2012 tarihinde açılan konu


  1. Namibya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

    Namibya Vizesi İçin Gerekli Evraklar nelerdir

    Şirket Sahibi Olarak

    Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,GİDİLECEK ÜLKENİN konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
    Ticari seyahatleriniz için GİDİLECEK ÜLKENİN da bulunan firmadan davetiye,
    Kredi kartlarının fotokopisi,
    Pasaport,
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
    Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,
    Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
    Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
    2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
    Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

    Emekli Olarak

    Pasaport,
    Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    Emeklilik cüzdanının fotokopisi,
    GİDİLECEK ÜLKENİN Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
    2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.

    Ev Hanımı Olarak

    Eşinin geçerli veya eski GİDİLECEK ÜLKENİN vizesi var ise fotokopisi,
    Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    GİDİLECEK ÜLKENİN Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    Pasaport,
    Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.


    Öğrenci Olarak

    2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu GİDİLECEK ÜLKENİN vizesinin fotokopisi,
    Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, GİDİLECEK ÜLKENİN ya seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
    Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    GİDİLECEK ÜLKENİN Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    Pasaport,
    Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir..

    Alıntı