Myanmar-Burma Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Aysell tarafından 22 Mart 2012 tarihinde açılan konu


  1. Myanmar-Burma Vizesi İçin Gerekli Belgeler

    Myanmar-Burma Vizesi Nasıl Alınır

    Burma'nın Türkiye'de büyükelçiliği bulunmuyor. Myanmar vizesi almak isteyen Türk Vatandaşları Bangkok üzerinden aktarmalı bir şekilde giderek Bangkok'ta 1 gün kalarak Myanmar vizesi alabilirler.

    Myanmar'a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
    Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 2 adet Myanmar / Burma Vizesi başvuru formu
    Myanmar'da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye.
    Son 6 ay içerisinde çekilmiş 3 adet arka fonu beyaz fotoğraf.

    Myanmar / Burma vizesi işlem süresi 15 günüdür. İstisnai durumlarda bu süre uzayabilir.