Montserrat Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Merve tarafından 15 Haziran 2012 tarihinde açılan konu


  1. Montserrat Vizesi İçin Gerekli Belgeler

    Montserrat Vizesi İçin Hangi Evraklar Gerekli

    * En az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize sayfaları olan pasaport.(Hamilinin imzası bulunması ve meslek hanesinin yazılı olması gerekmektedir)

    * İşlem süresi ortalama 3 haftadır. İstisnai durumlarda uzayabilir.

    * Kırmızı (Diplomatik) Pasaport; Vize almak zorundadır.

    * Tüm Vize Başvuruları İngiltere Başkonsolosluğu'na yada İngiltere Büyükelçiliği'ne yapılmaktadır. Gerekli olan evraklar ingiltere vizesi ile aynıdır.


    alıntı