Mısır Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Merve tarafından 24 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Mısır Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Mısır Vizesi İçin Gerekli Belgeler


    İşveren olarak Mısır Vizesi
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Mısır konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Mısır daki Firmadan Davetiye
    ( Mısır dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Mısır konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )


    Bordrolu çalışan olarak Mısır Vizesi
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Mısır konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Mısır daki Firmadan Davetiye
    ( Mısır dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Mısır konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )


    Ev Hanımı olarak Mısır Vizesi
    Mısır konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe .
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )


    Öğrenci olarak Mısır Vizesi
    Mısır Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe .
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )


    Emekli olarak Mısır Vizesi
    Mısır Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )


    alıntı