Meksika Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Blizzard tarafından 14 Mart 2012 tarihinde açılan konu




  1. Meksika Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Meksika Vizesi İçin Hangi Evraklarlar Gereklidir

    Meksika Vizesi İçin Gerekli Evraklar

    İşveren olarak Meksika Vizesi İşveren Olarak Meksika Vize Başvurusu

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Meksika konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Vergi Levhasının Fotokopisi
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    Hesap Cüzdan Fotokopisi
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    Kredi Kartları Fotokopisi
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Meksika daki Firmadan Davetiye
    ( Meksika dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Meksika konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Bordrolu çalışan olarak Meksika Vizesi - Bodrolu Çalışan olarak Meksika Vize Başvurusu
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Meksika konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    Şirketin imza sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi
    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    Son üç aylık bordro fotokopisi
    Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Kredi kartları fotokopisi
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Meksika daki Firmadan Davetiye
    ( Meksika dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Meksika konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Emekli olarak Meksika Vizesi Emekli olarak Meksika Vize Başvurusu
    Meksika Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
    Emekli cüzdanı fotokopisi
    Sağlık karnesi fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Banka cüzdan fotokopisi
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    Ev Hanımı olarak Meksika Vizesi Ev Hanımı olarak Meksika Vize Başvurusu
    Meksika konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Hesap cüzdan fotokopisi
    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Eşinin geçerli yada eski Meksika vizesi varsa fotokopileri

    Öğrenci olarak Meksika Vizesi Öğrenci olarak Meksika Vize Başvurusu
    Meksika Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
    Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Meksika ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Anne veya Babanın geçerli yada eski Meksika vize si varsa fotokopileri