Mayotte Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Sitem tarafından 22 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Mayotte Vizesi İçin istenen Evraklar nedir
    Mayotte Vizesi İçin Gerekli belgeler

    Mayotte Fransa'ya bağlı bir kolonidir. Vizeler biglileri Fransa konsoloslugundan alinabilir.

    FRANSA CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU
    Adres: İstiklal Caddesi No: 8, 80090 Taksim, İstanbul
    Telefon: (212) 334 87 30
    Faks: (212) 334 87 31

    Mayotte Ticari Vizesi evrakları

    1. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
    2. Şirketin imza sirküleri.
    3. Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
    4. Vergi levhası fotokopisi.
    5. SSK işe giriş bildirgesi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) Bildirgelerde SSK'nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.
    6. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
    7. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
    8. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Medeni durum ve eşlerle ilgili bilgiler mutlaka belirtilmelidir)
    9. Vesikalık fotoğraf.

    Mayotte Turistik Vize Belgeleri

    1. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
    2. Şirketin imza sirküleri.
    3. Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
    4. Vergi levhası fotokopisi.
    5. SSK işe giriş bildirgesi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) Bildirgelerde SSK'nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.
    6. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
    7. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Medeni durum ve eşlerle ilgili bilgiler mutlaka belirtilmelidir)
    8. Vesikalık fotoğraf.
    9. Şahsın ev tapusu, banka hesap cüzdanı v.b. evrakların fotokopileri
    10. Otel rezervasyon formu.
    11. Uçak bileti fotokopisi