Makao Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Aysell tarafından 14 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Makao Vizesi İçin Gerekli Belgeler
    Makao Vizesi İçin Gerekli Evraklar nelerdir


    1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vizesiz olarak Makau'yu ziyaret edebilirler. (Maksimum 15 gün kalınabilir)

    Ülke gümrüğüne girişte;
    Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.

    2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.

    Alıntı