Macaristan Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Sitem tarafından 14 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Macaristan Vizesi İçin istenen Evraklar
    Macaristan Vizesi İçin Gerekli belgeler nedir

    Macaristan Vizesi evrakları

    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
    Vize başvuru formu İngilizce olarak hazırlanmıştır.
    Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.
    Her başvuru için 1 fotoğraf gerekmektedir.
    Yeşil pasaportlara vize istenmemektedir.
    Orjinal davetiye gereklidir. Davetiye faks veya e-posta ile olamaz

    Macaristan Vizesi İş Vizesi;

    . Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
    . İmza sirküleri
    . Bağlı olduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış orijinal faaliyet belgesi
    . İlgili yıla ait vergi levhası fotokopisi
    . SSK işe giriş belgesi
    . Davet mektubu
    . Uçak bileti
    . Otel rezervasyonu
    . Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe



    Macaristan Vizesi Turistik Vize;

    . Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
    . İmza sirküleri
    . Bağlı olduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış orijinal faaliyet belgesi
    . İlgili yıla ait vergi levhası fotokopisi
    . SSK işe giriş belgesi
    . Davet mektubu
    . Banka hesap cüzdanı
    . Kredi kartı fotokopisi
    . Uçak bileti
    . Otel rezervasyonu



    Macaristan Vizesi Öğrenci Vize;

    . Banka hesap cüzdanı
    . Kredi kartı fotokopisi
    . Uçak bileti
    . Otel rezervasyonu
    . Okul kimliği
    . Okul mektubu
    . Akseptans



    Macaristan Vizesi İşlem Süreleri;
    İş : 5 Gün
    Turistik : 5 Gün
    Öğrenci : 5 Gün

    alıntı