Lüksemburg Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Meryem tarafından 10 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Lüksemburg Vizesi İçin Gerekli belgeler
    Lüksemburg Vizesi İçin gerekli evraklar nelerdir


    BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK LüKSEMBURG ViZESi başvurusu
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Lüksemburg konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
    Asgari 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,
    Son üç aylık maaş bordrosu fotokopisi,
    Ticari seyahatleriniz için LüKSEMBURG da bulunan firmadan davetiye,
    2 X resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir)
    Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    Pasaportunuz, (en az 6 ay geçerli olmak zorundadır.)
    Gayrimenkul tapusu (varsa) fotokopisi,
    Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
    Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir.

    ŞİRKET SAHİBİ OLARAK OLARAK LüKSEMBURG ViZESi başvurusu
    Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Lüxemburg konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
    Ticari seyahatleriniz için LüKSEMBURG da bulunan firmadan davetiye,
    Pasaportunuz, (en az 6 ay geçerli olmak zorundadır.)
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
    Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,
    Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
    Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
    2 X resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
    Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

    ÖĞRENCİ OLARAK LüKSEMBURG ViZESi başvurusu
    2 X resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu Lüksemburg vizesi nin fotokopisi,
    Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, Lüksemburg'a seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
    Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    LüKSEMBURG Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    Pasaportunuz, (en az 6 ay geçerli olmak zorundadır.)
    Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir.

    EMEKLİ OLARAK LüKSEMBURG ViZESi başvurusu
    Pasaportunuz, (en az 6 ay geçerli olmak zorundadır.)
    Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    Emeklilik cüzdanının fotokopisi,
    Lüxemburg Konsolosluğu'nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    Gayrimenkul tapusu (varsa) fotokopisi,
    2 X resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.

    EV HANIMI OLARAK LüKSEMBURG ViZESi başvurusu
    Eşinin geçerli veya eski Lüksemburg vizesi var ise fotokopisi,
    Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    2 X resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Lüksemburg Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    Pasaportunuz, (en az 6 ay geçerli olmak zorundadır.)
    Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.