Laos Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Meryem tarafından 11 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Laos Vizesi İçin Gerekli belgeler
    Laos Vizesi hangi evraklar gereklidir


    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğun vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Vergi Levhasının Fotokopisi
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    Hesap Cüzdan Fotokopisi
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    Kredi Kartları Fotokopisi
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin daki Firmadan Davetiye ( dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlaşmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı
    Seyahat Sağlık Sigortası
    Not :
    Vize bilgilerinde değişiklik olabilmektedir.
    Konsolosluktan teyit ettiriniz