Kuru Barbunya Piyazı Tarifi Resimli

Konusu 'Salatalar Mezeler' forumundadır ve YAREN tarafından 15 Şubat 2011 başlatılmıştır.

  1. YAREN

    YAREN Üye

    Kuru Barbunya Piyazı, Barbunya Piyazı nasıl yapılır,Kuru Barbunya Piyazı yapılışı

    KURU BARBUNYA PİYAZI
    [​IMG]

    Gerekli Malzemeler
    1 su bardağı kuru barbunya
    2 adet kuru soğan
    15-20 dal maydanoz
    1 tatlı kaşığı sumak
    1 tatlı kaşığı tuz
    5 çorba kaşığı zeytinyağı
    5 çorba kaşığı elma sirkesi

    Hazırlanışı

    Barbunya akşamdan ıslatılır. Ertesi günü ıslatma suyu dökülür, yeni suyla birlikte yumuşayana kadar haşlanır. Soğan yarım daire şeklinde doğranır, üzerine sumak ve tuz eklenir, canlılığı gidene kadar ovulur. Üzerine haşlanmış, suyu süzülmüş barbunya, kıyılmış maydanoz, sirke ve zeytinyağı eklenir, karıştırılır, servise sunulur.
     
Benzer konu başlıkları: Kuru Barbunya
Forum Başlık Tarih
Sağlık Rehberi Öksürük ve bronşit için hatmi kürü 6 Haziran 2014
Sağlık Rehberi Hormon bozukluğu nedeniyle kilo alanlar için aslanpeçesi kürü 5 Haziran 2014
Sağlık Rehberi Beyaz Lahana, maydanoz ve limon ile hazırlanmış zayıflama kürü 5 Haziran 2014
Sağlık bilgisi Varis Sorunu olanlar için Lahana kürü 4 Haziran 2014
Sağlık bilgisi Polikistik over, kist, miyom ve poliplere karşı Soğan Kürü 3 Haziran 2014

Sayfayı Paylaş