Kuru Baklava

'Damak Keyfi' forumunda Blue tarafından 28 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu


  1. Kuru Baklava

    [​IMG]

    Malzemeler

    Yarım çay bardağı sıvıyağ

    1 adet yufka
    1 çay bardağı tahin
    1 çay bardağı tozşeker
    1 çay bardağı dövülmüş ceviz
    Pudraşekeri

    Yapılışı

    Yufkayı yayın. Önce yağ ile yağlayıp ardından üzerine tahin dökerek yedirin. Tozşeker ve cevizi de üstüne eşit olarak yayın. Daha sonra sıkı sıkı rulo yapın. Verevine baklava şeklinde kesip. Yufkalar pembeleşinceye kadar 200 derecelik fırında pişirin.Soğuduktan sonra üstüne bolca pudra şekeri serpin. Afiyet Olsun
     



  2. Cevap: Kuru Baklava

    Oooo VaLla Yiyilirdi Şimdi Yanında Da Ayrann Ohh:):f40: