Kurban Kavurma Tarifi Resimli

'Damak Keyfi' forumunda EyLüL tarafından 4 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu


  1. Kurban Kavurma Tarifi Resimli
    Resimli Kurban Kavurma Tarifi
    Kurban Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?

    [​IMG]
    Malzemeler:

    2 kg. kurban eti
    5 çorba kaşığı zeytinyağı
    Tuz,
    kekik

    Yemek Tarifi

    Öncelikle kurban etlerini et kesme tahtasında kuşbaşı doğrayalım. Doğradığımız etleri bir süzgeç içinde iyice yıkayalım. Yıkadığımız etleri büyük bir tencereye alalım, ocağın üzerine koyalım, ara sıra karıştırarak pişmeye bırakalım. Et tamamen suyunu çektikten sonra. ki etler pişmiş olacaktır. Zeytinyağını ilave edelim, sürekli karıştırarak etleri sotelliyelim,3–4 dakika tuzunu ve kekiğini ilave edip ocaktan alalım. Afiyet olsun