Küba Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Merve tarafından 11 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Küba Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Küba Vizesi İçin Gerekli Belgeler


    İşverenseniz Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğun vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Vergi Levhasının Fotokopisi
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    Hesap Cüzdan Fotokopisi
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    Kredi Kartları Fotokopisi
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin gideceğiniz ülkedeki Firmadan Davetiye (Gideceğiniz ülkeden gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğun vize departmanında olması gerekmektedir.)
    2 Resim (Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış)
    Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Bordrolu Çalışan Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    Şirketin imza sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi
    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    Son üç aylık bordro fotokopisi
    Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Kredi kartları fotokopisi
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Gideceğiniz ülkedeki Firmadan Davetiye (Gideceğiniz ülkeden gönderilen davetiyenin bir sureti sizde, diğerininse konsolosluğun vize departmanında olması gerekmektedir. )
    2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış)
    Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Ev Hanımı Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar
    Konsolosluk vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Hesap cüzdan fotokopisi
    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış)
    Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Eşinin gideceğiniz ülke için geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

    Öğrenci Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar
    Konsolosluk Vize departmanı’na hitaben dilekçe
    Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Almanya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış)
    Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Anne veya Babanın gideceğiniz ülke için geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

    Emekli Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar
    Konsolosluk vize departmanı’na hitaben dilekçe
    Emekli cüzdanı fotokopisi
    Sağlık karnesi fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Banka cüzdan fotokopisi
    2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış)
    Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası




    alıntı