Körili Tavuk

'Damak Keyfi' forumunda Blue tarafından 22 Nisan 2009 tarihinde açılan konu


  1. Köri ve tavuk lezzetini mutlaka deneyin diyorum :f40:

    [​IMG]

    MALZEMELER:

    2 adet tavuk göğsü
    1 tatlı kaşığı domates salçası
    2 yemek kaşığı sıvıyağ
    köri, kekik, tuz
    Yarım çay bardağı ılık su
    HAZIRLANIŞI:

    Tavuk göğsünü kuş başı doğradıktan sonra tavada sıvıyağ ile soteliyoruz
    Üzerine salça ve baharatını koyarak yarım çaybardağı ılık su ile salçasını özleştirerek üzerini kapatık kısık ateşte dinlenmeye alıyoruz...
    5 dakika sonra altını kapatıyoruz.
    Sıcak servis yapıyoruz.
    Afiyet olsun
     



  2. Cevap: Körili Tavuk

    of of of güzelliğe bakın yaw :eek: