Kongo Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Merve tarafından 4 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Kongo Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Kongo Vizesi İçin Gerekli Belgeler


    Şirket Sahibi Olarak Gidilecekse;

    Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, gidilecek ülkenin konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
    Ticari seyahatleriniz için gidilecek ülkenin da bulunan firmadan davetiye,
    Kredi kartlarının fotokopisi,
    Pasaport,
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
    Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,
    Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
    Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
    2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
    Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

    Öğrenci Olarak Gidilecekse;

    2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu gidilecek ülkenin vizesinin fotokopisi,
    Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, gidilecek ülkenin ya seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
    Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    gidilecek ülkenin Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    Pasaport,
    Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir..

    Emekli Olarak Gidilecekse;

    Pasaport,
    Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    Emeklilik cüzdanının fotokopisi,
    gidilecek ülkenin Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
    2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.

    Ev Hanımı Olarak Gidilecekse;

    Eşinin geçerli veya eski gidilecek ülkenin vizesi var ise fotokopisi,
    Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    gidilecek ülkenin Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    Pasaport,
    Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.



    alıntı