Kolombiya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ne Nerede ?' forumunda zamaneanne tarafından 30 Haziran 2012 tarihinde açılan konu


  1. Kolombiya Vizesi İçin Gerekli Belgeler



    Kolombiya Vizesi Almak İçin Gerekli Evraklar




    Kolombiya, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamamaktadır. Kolombiya’ya giderken pasaportunuzun en az 6 ay geçerliliğinin olduğundan ve seyahat sigortanız ile dönüş uçak biletinizin yanında olduğundan emin olunuz. Sınırda bu ve benzeri evrakları yetkili makamlar görmek isteyebilirler.