Kolombiya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Meryem tarafından 4 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Kolombiya Vizesi İçin Gerekli belgeler
    Kolombiya Vizesi için hangi evraklar gereklidir


    Kolombiya, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamamaktadır. Kolombiya’ya giderken pasaportunuzun en az 6 ay geçerliliğinin olduğundan ve seyahat sigortanız ile dönüş uçak biletinizin yanında olduğundan emin olunuz. Sınırda bu ve benzeri evrakları yetkili makamlar görmek isteyebilirler.