Kiribati Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 4 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Kiribati Vizesi İçin Gerekli Olan Evraklar
    Kiribati Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir

    Kiribati Vizesi İçin Gerekli olan Evrakların tümünün listesi aşağıdaki gibidir..

    Bordrolu Çalışan olarak Kiribati vize başvurusu

    *Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    *Şirketin imza sirküleri
    *Vergi levhasının fotokopisi
    * Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    *Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    * Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    *4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    *Son üç aylık bordro fotokopisi
    *Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    * Gayrimenkul tapu fotokopisi
    * Kredi kartları fotokopisi
    *Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    *Ticari Seyahatleriniz İçin daki Firmadan Davetiye
    *( dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.

    *2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    *Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )


    Ev Hanımı olarak Kiribati vize başvurusu

    *konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    *Gayrimenkul tapu fotokopisi
    *Hesap cüzdan fotokopisi
    *Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    *2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    *Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    *Eşinin geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

    Öğrenci olarak Kiribati vize başvurusu

    -Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
    -Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    -18 yaş dolmamış ise anne ve babadan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    -Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    -2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    -Anne veya Babanın geçerli yada eski vize si varsa fotokopileri

    Emekli olarak Kiribati vize başvurusu

    -Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
    -Emekli cüzdanı fotokopisi
    -Sağlık karnesi fotokopisi
    -Gayrimenkul tapu fotokopisi
    -Banka cüzdan fotokopisi
    - 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    -Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız

    İşveren olarak Kiribati vize başvurusu

    *Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    *Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    * Vergi Levhasının Fotokopisi
    *Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    *Hesap Cüzdan Fotokopisi
    *Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    *Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    *Ticari Seyahatleriniz İçin daki Firmadan Davetiye
    *( dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    *2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    *Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    *Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası